Samsung #WithGalaxy

НачалоНовиниЛаптопът Asus ZenBook S13 постига супер тънки рамки на дисплея по интересен начин

Лаптопът Asus ZenBook S13 постига супер тънки рамки на дисплея по интересен начин

2081
Написана от  nixanbal 07 януари 2019
Лаптопът Asus ZenBook S13 постига супер тънки рамки на дисплея по интересен начин

Asus представи на CES 2019 новия си компактен лаптоп ZenBook S13, който всъщност е още по-малък, отколкото звучи на първо четене, защото претендира за титлата "дисплеят с най-фини рамки в света". Моделът избягва дебелите очертания по интересен начин - уебкамерата е изнесена в стърчащ над екрана модул (обърнат ноч?!?), а долната по-дебела рамка е скрита с повдигащ механизъм зад клавиатурата. 

Asus ZenBook S13 @ nixanbal

Asus ZenBook S13 има 13.9" Full HD дисплей с рамки от по 2.5 мм, като така отпечатъкът му е по-малък от този на повечето лаптопи с такъв диагонал. Според производителя екранът заема 97% от лицевия панел, но за да бъде постигнато това долната по-дебела рамка е скрита от клавиатурата чрез т.нар. ErgoLift панта. 

Asus ZenBook S13 @ nixanbal

Конфигурацията включва последно поколение Intel Core i7 процесори, до 16 GB RAM и до 1 TB SSD, а приятна изненада за толкова компактна машина е и графиката NVIDIA GeForce MX150. При портовете са предвидени два USB 3.1 Type-C и един пълноразмерен USB 3.1, microSD слот и 3.5 мм жак. 

Asus ZenBook S13 @ nixanbal

ZenBook S13 излиза на пазара до края на първото тримесечие. 

Премиера на Huawei Mate 30 и Mate 30 Pro и всичко, което трябва да знаете за тях

Днес в Мюнхен Huawei представи най-добрите смартфони, които е правила някога, но и които за съжаление няма да се продават…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer