Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниLenovo иска да преобрази интерфейса на бъдещия си смартфон с Windows Phone 8

Lenovo иска да преобрази интерфейса на бъдещия си смартфон с Windows Phone 8

1400
Написана от  nixanbal 04 юли 2012
Lenovo иска да преобрази интерфейса на бъдещия си смартфон с Windows Phone 8

През месец юни Lenovo потвърди, че работи по смартфон с Windows Phone 8, който уж трябва да излезе по-късно тази година. И въпреки че информация за конкретното устройство липсва, интересно е, че екип на компанията наскоро е потърсил Microsoft, за да преговаря за повече свобода в преработката на интерфейса.

Такива преференции до момента има само Nokia заради ексклузивния си договор с Microsoft и би било сериозен проблем за финландците, ако и друг производител получи зелена светлина.

От друга страна знаем какъв отговор е получила HTC, когато е поискала същото във връзка с Windows RT - Microsoft са скръцнали със зъби и дори са изключили тайванците от първата група производители, които имат право да предложат таблети с новата платформа.

Със сигурност не вреди да попиташ, но вероятността Lenovo да получи "да" от Microsoft е по-скоро малка. А и специалната им връзка с Nokia така отива по дяволите.

ВИДЕО: Умните кофи за боклук в София

Знаете ли, че една малка черна кутия може да промени начина, по който се организира целият процес на сметосъбирането във…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer