Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниLenovo открива собствен магазин в София - разгледайте го тук

Lenovo открива собствен магазин в София - разгледайте го тук

8622
Написана от  nixanbal 20 октомври 2011
Lenovo открива собствен магазин в София - разгледайте го тук

Тази сутрин в София, на улица Раковски 117 официално отвори врати първият представителен магазин на Lenovo у нас – Lenovo Exclusive Store. Проектът е съвместен с българската компания Ай Би Ес България, разположен е на 100 кв. метра площ и освен, че е с приятен интериор, дава достъп на потребителите до всички продукти на Lenovo. По-надолу ви предлагам виртуална разходка из магазина с няколко пресни снимки, макар че не успях да се срещна на живо с ултрабука U300s. Неговата премиера се очаква в края на ноември.

Освен че ще могат да разгледат и закупят всички модели преносими и настолни компютри, работни станции от типа All in One, аксесоари и други, клиентите на Lenovo Exclusive Store ще намерят и оферти с най-добри цени на тези продукти за страната ни, обещават от компанията. Ще има и специални преференции за студенти и ученици.

Подобно на Lenovo Exclusive Store в София от няколко години и Sony има собствен представителен магазин, Sony VAIO Ambassador Shop, в който акцент са също мобилните компютри VAIO на японската компания.

Междувременно на откриването на Lenovo Exclusive Store Иван Бозев, генерален мениджър на марката за нашия регион, обяви, че Lenovo вече заема второ място на световния пазар на компютри с пазарен дял от 13.7%.

ТЕСТ ДРАЙВ: По бреговете на Сардиния с новото електрическо Renault ZOE

В началото на октомври пътувах до Сардиния, където се проведе международният тест драйв на новото Renault ZOE. Популярният електрически модел,…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer