НачалоНовиниLenovo планира да пусне поне 12 нови приставки Moto Mods през 2017 г.

Lenovo планира да пусне поне 12 нови приставки Moto Mods през 2017 г.

1913
Написана от  nixanbal 05 декември 2016
Lenovo планира да пусне поне 12 нови приставки Moto Mods през 2017 г.

През следващата година Lenovo планира да се фокусира още по-сериозно върху екосистемата от приставки за своите смартфони Moto Z и ще пусне поне 12 нови аксесоара. Т.нар. Moto Mods се прикрепват към задния панел на избрани смартфони Moto, добавяйки различни екстри - стерео говорители, по-добра камера, батерия и други. 

По 4 броя Moto Mods на тримесечие, смята да лансира на пазара производителят. Разбира се, това ще са приставки, съвместно разработвани с други компании от бранша. Mophie, JBL и Hasselblat са част от партньорите на Lenovo до момента.

Очаква се през януари Lenovo да стартира кампания в Indiegogo, с която да запали разработчиците да споделят свои идеи за Moto Mods. Най-добрите сред тях ще получат необходимия пакет инструменти за разработките си, помощ в процеса на работа и при маркетиране на крайния продукт.

Плановете звучат обещаващо и повече усилия в тази посока със сигурност ще се отблагодарят на Lenovo в бъдеще, тъй като без добре развита екосистема от приставки и телефони концепцията е безсмислена. 

Видео: Formula E в Париж на 960 к/с със Sony Xperia XZ Premium

В края на май пътувах до френската столица, където по покана на Рено станах част от зрителите, наблюдаващи на живо…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer