Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниLenovo пуска първия си смартфон с Windows Phone до края на годината

Lenovo пуска първия си смартфон с Windows Phone до края на годината

3271
Написана от  nixanbal 22 май 2014
Lenovo пуска първия си смартфон с Windows Phone до края на годината

Lenovo все още се готви за световна инвазия, но бизнесът със смартфони им върви отлично така или иначе, а това е предпоставка за експерименти. Такъв ще бъде първият апарат с Windows Phone на китайците, който те официално потвърдиха, че ще пуснат до края на 2014 г. Още по-горещата новина е, че Lenovo работи и по устройство от категорията на носимите технологии. 

По-рано тази година Microsoft обяви новите партньори на Windows Phone и Lenovo беше един от тях. Затова новината не бива да ни изненадва, но пък потвърждението пред немския Mobile Geeks, че устройството ще излезе още тази година е добре дошло. 

Луи Джун, президент на мобилното подразделение на Lenovo, потвърждава още, че компанията работи и по свой продукт от сегмента на носимите технологии. Без да уточнява за какво устройство става дума, Джун споделя, че то се очаква на пазара или в края на 2014 г., или в началото на следващата - вероятно тъкмо за CES 2015. 

Всъщност с придобиването на Motorola китайският производител ще има и такива играчки в портфолиото си - най-новата от които впечатляващият с дизайна си Moto 360. 

TECHDRIVE: Представяме Galaxy Note 9 и Galaxy Watch във VW T-Roc

Здравейте с новия брой на видеопоредицата TECHDRIVE, в която с експерти от бранша обсъждаме най-новите технологични иновации в най-интересните автомобили…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer