НачалоНовиниLG забавя ъпдейта до Andrpod 4.0 за Optimus 2X, вероятно и за всички останали

LG забавя ъпдейта до Andrpod 4.0 за Optimus 2X, вероятно и за всички останали

2323
Написана от  nixanbal 12 май 2012
LG забавя ъпдейта до Andrpod 4.0 за Optimus 2X, вероятно и за всички останали

От неспазените обещания за ъпдейт най-много боли, но въпросът е кого ще го боли повече - излъганите фенове или LG, които обявиха, че Android 4.0 за Optimus 2X няма да дойде навреме. Компанията е пояснила официално пред фенове във Facebook, че Optimus 2X няма да получи ъпдейт до Ice Cream Sandwich до края на това тримесечие, а едва през следващото. Това по всяка вероятност засяга и останалите очакващи освежаване модели.

В края на 2011-а LG официално  обяви кои ще са първите смартфони, които през следващата година ще получат ъпдейта до Android 4.0. Тогава обещанието гласеше, че първи на опашката са Optimus 2X, Optimus Sol и Prada phone by LG 3.0, а актуализацията трябваше да пристигне в периода април - юни.

Юни обаче наближава, а новините не са особено добри. LG Сингапур е обявила, че Ice Cream Sandwich ще бъде пуснат за Optimus 2X едва в третото тримесечие на 2012 г.

Дали става въпрос за месец юли или чак през септември - все още не е ясно, но да се надяваме, че LG ще положи усилия и собствениците на тези телефони няма да чакат още дълго. По първоначалния план LG Optimus 3D и Optimus Black трябваше да получат ъпдейта през Q3 и сега не е ясно дали забавянето на първите означава изместване с цяло тримесечие и за тези два модела.

Разбира се, има някаква надежда, че всичко това може да се окаже само кофти новина за Азия, а в Европа LG да ни зарадва с по-хубав анонс, но не бих заложил на това. Очаквайте подробности!

Официално: Това е Google Pixel 4

Днес в Twitter се случи нещо, което струва ми се никога не бяхме виждали досега. Голяма технологична компания коментира официално…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer