НачалоНовиниLG и Qualcomm с общо събитие на 19 септември, очакваме мощния Optimus G

LG и Qualcomm с общо събитие на 19 септември, очакваме мощния Optimus G

3760
Написана от  nixanbal 14 септември 2012
LG и Qualcomm с общо събитие на 19 септември, очакваме мощния Optimus G

LG ни подготвяше за премиерата на Optimus G с клипове и малки подсказки какво ще ни предложи той, а когато официално го представи на 28 август, очакванията ни бяха напълно оправдани. Смартфонът обаче тепърва ще дефилира под прожекторите и южнокорейците заедно с Qualcomm са насрочили ново събитие за 19 септември, когато вероятно ще разкрият подробности за устройството и супермощния му чипсет - Snapdragon S4 Pro.

"LG и Qualcomm те канят... да живееш без ограничения" гласи поканата за събитието, което ще се състои в същия ден (19 септември) и същия град (Ню Йорк) като това на HTC. А от HTC очакваме нови устройства с Android и Windows Phone 8, така че там няма да бъде по-малко интересно.

LG Optimus G вероятно ще бъде първият смартфон на пазара с новия чипсет на Qualcomm, който обещава изключително висока производителност. На този смартфон южнокорейците ще разчитат да заздрави позициите им на пазара на мобилни устройства, където напоследък нямат голям успех заради силната конкуренция.

А LG Optimus G звучи обещаващо: мощен процесор, 13 МР камера, 4.7" HD дисплей и още впечатляващи характеристики, които със сигурност ще върнат LG в играта, ако смартфонът пристигне на пазара навреме.

Мтел демонстрира някои от възможностите на 5G мрежите в лабораторни условия

На събитие днес в София Тех Парк Мтел събра медиите, за да демонстрира за първи път в такъв формат защо…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer