НачалоИграчкиLG официално обяви новия си смартфон с 3D екран - Optimus 3D Cube

LG официално обяви новия си смартфон с 3D екран - Optimus 3D Cube

2151
Написана от  nixanbal 22 февруари 2012
LG официално обяви новия си смартфон с 3D екран - Optimus 3D Cube

Ето го и наследника на първия смартфон с 3D екран на LG. Новият LG Optimus 3D Cube е по-тънък от предшественика си, има по-мощен процесор, двойно повече вградена памет и поддържа NFC. Смартфонът бе официално представен, но засега е обявено, че ще се предлага само в Южна Корея.

9.6-милиметровият корпус на LG Optimus 3D Cube е събрал две 5-мегапикселови камери за създаване на 3D изображения и видео, като новото от предния модел е, че триизмерните клипове могат да бъдат редактирани в самия телефон.

Иначе устройството включва двуядрен процесор на 1.2 GHz, 16 GB вградена памет, 4.3“ IPS дисплей, NFC и батерия с капацитет 1520 mAh. Първоначално смартфонът ще върви под Android 2.3 Gingerbread, но най-вероятно ще има актуализация до Android 4.0.

6919006477 ba18b54cf1 o

LG Optimus 3D Cube ще излиза първо на южнокорейския пазар през месец март, но да се надяваме, че ще има и европейска версия. Според Pocketnow.com такава се задава под името Optimus 3D Max, а със сигурност ще разберем плановете на LG по време на MWC 2012.

Редакция: Малко по-късно днес LG обяви и Optimus 3D Max, който изглежда е същият модел, но предназначен за световния пазар. Въпросният ще се появи първо в Корея през март, а след това ще стигне и Европа.

Samsung Galaxy Z Fold 2 и как скучните смартфони скоро ще бъдат в миналото

Наскоро в nixanbal.com ви предложих своето ревю на Galaxy Z Fold 2, който е най-новият смартфон със сгъваем дисплей на…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer