Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниLG подготвя супертънък 3D смартфон за 2012 г.

LG подготвя супертънък 3D смартфон за 2012 г.

1804
Написана от  nixanbal 05 септември 2011

LG Optimus 3D

12.1 и 11.9 мм - толкова са „дебели“ смартфоните с 3D екрани HTC EVO 3D и LG Optimus 3D. Плановете за наследника на последния обаче вече са в ход и LG смята да редуцира профила му до уникалните 7 мм! Това е заявил в интервю пред Pocket-lint Henry Noh от южнокорейската компания, който също е посочил, че потенциалният LG Optimus 3D 2 вероятно ще се появи на пазара още догодина.

„Днес всички телефони изглеждат еднакво. Имат огромен екран – обикновено 4.3“, а догодина дисплеите ще бъдат дори още по-големи. Всеки има точно определен брой и вид бутони, еднаква дебелина, еднакви камери, а дори една и съща операционна система. Това е толкова скучно!“, споделя Noh пред английския сайт.

Точно затова при наследника на LG Optimus 3D компанията ще се стреми да подобри външния му вид и да го направи различен от масата, да го направи конкурентен на най-красивите телефоните на пазара.

Какво ни очаква в бъдещия LG Optimus 3D 2 вероятно ще разберем догодина, но идеите на южнокорейците за хай-енд модел със секси форми звучат страхотно!

източник

Официално: Това е Google Pixel 4

Днес в Twitter се случи нещо, което струва ми се никога не бяхме виждали досега. Голяма технологична компания коментира официално…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer