Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниLG G5 и Huawei P9 вече са на българския пазар

LG G5 и Huawei P9 вече са на българския пазар

7448
Написана от  nixanbal 28 април 2016
LG G5 и Huawei P9 вече са на българския пазар

Оказа се, че в една и съща седмица на българския пазар пристигат топмоделите на два от големите производители - LG и Huawei. От днес у нас се продават LG G5 и представеният само преди две седмици Huawei P9. 

LG G5

LG G5

LG G5 беше представен още на Световния мобилен конгрес през февруари в Барселона, но излизането му на нашия пазар се забави. По-рано, на 31-ви март G5 се появи в Южна Корея, а на 1-ви април - в САЩ. От тази седмица флагманът с модули се продава и в България, като е наличен при всички оператори и големите вериги магазини за техника. 

LG G5

Цената на LG G5 без договор е 1250 лв., а с подписване към оператор може да слезе до 840 лв.

Huawei P9

Huawei P9 пък дебютира пред света на 6-ти април в Лондон и вече е на пазара в България. Устройството е интересно с двойната си камера, която е разработена съвместно с Leica, или поне така се твърди и от двете компании. 

Huawei P9

Цената на Huawei P9 без договор е 1099 лв., а с обвързване към оператор пада до 700 лв.

Huawei P9

За P9 е интересно, че се предлага със специална гаранция - 3-годишна стандартна гаранция, 3 месеца гаранция за дисплея (ако се счупи, се подменя) и 3 месеца, в които при проблем телефонът се заменя с нов. 

Apple представи iPhone Xs, iPhone Xs Max и по-достъпния iPhone Xr

Едно от най-очакваните технологични събития за годината току-що приключи и на него видяхме каква е визията на Apple за смартфоните…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer