НачалоНовиниLG G6 ще има две 13 МР камери, една от които със 125° обхват

LG G6 ще има две 13 МР камери, една от които със 125° обхват

3088
Написана от  nixanbal 20 февруари 2017
LG G6 ще има две 13 МР камери, една от които със 125° обхват

LG G6 ще запази двойната камера, но тя няма да дойде в същата конфигурация, позната от миналогодишните G5 и V20. От корейския сайт на компанията става ясно (поне ако нещо в превода не се е изгубило), че новият флагман ще разполага с две 13 МР камери, една от които с обхват от 125°.

LG G5 от 2016 г. имаше една 16 МР камера и една 8 МР със 135° обхват

LG G6 ще има двойна 13 МР камера, като едната ще покрива 125-градусов ъгъл. Това е сериозна разлика спрямо миналогодишния G5, при който отново имахме двойна камера, но широкообхватната беше с по-ниска резолюция (8 МР) и с малко по-голям обхват - 135 градуса.

Предната камера на G6 също ще има широко поле на видимост и със своя 100° ъгъл ще събира цяла тайфа приятели за селфи.

LG G6

Припомням ви, че по-рано LG обяви и промени в интерфейса на камерата на G6, които ще са съобразени и с новия му дисплей с пропорции 18:9. Очаква ни възможност при снимки екранът да се разделя на два квадрата - единият за правене на нови снимки, а вторият за преглед на току-що заснетите кадри. Това ще спестява нуждата от влизане в галерията за разглеждане на новите изображения.

Ще има още режим за правене на квадратни снимки (като при iPhone), нов режим за снимки на храна, 360-градусова панорама, GIF генератор и други.

LG G6

По-горната снимка е един от последните разкрити кадри на LG G6 (от 9to5google.com), който показва тъкмо новата двойна камера на гърба, както и новия FullVision дисплей с функцията Always On. 

Очаквайте в nixanbal.com живо включване от световната премиера на LG G6 на 26-ти февруари! 

Google представи новите Pixel 3 и Pixel 3 XL с единична основна и двойна предна камера

Google представи днес новите си смартфони Pixel 3 и Pixel 3 XL. Устройствата идват с по-големи екрани, подобрени камери, чиста…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer