Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниLG G6 вероятно няма да бъде модулен

LG G6 вероятно няма да бъде модулен

4183
Написана от  nixanbal 24 октомври 2016
LG G6 вероятно няма да бъде модулен

Ето и първите слухове около следващия топмодел на LG, които засягат един от ключовите въпроси около дизайна му - модулите. LG G6 няма да има модулен дизайн, твърди информация на корейския etnews.com. 

Компанията изглежда вече работи по флагмана си за 2017 г. и е взела решение той да не продължава концепцията, започната с LG G5. 

G5, показан в началото на 2016 г., се оказа по-скоро неуспешен продукт за LG, който излезе на пазара с много отрицателни мнения от медии и потребители по адрес на изработката и модулния му дизайн. 

LG не са взели лесно решението да не продължат идеята си с модулите, пише източникът. Това може да бъде възприето като лош сигнал и загуба на доверие в компания, която не следва започнатата стратегия и след само година се отказва от новия път, по който е поела.

Корейците обаче са решили, че не искат да рискуват повече и по-скоро ще се фокусират върху това да предложат във флагмана си догодина всичко, от което потребителите им имат нужда, а не да преследват безцелно иновативни концепции.

Представеният наскоро LG V20 е добър пример за сполучлив техен продукт.

Snapdragon 845 в детайли - какво ни очаква от новите премиум смартфони през 2018 г.

Qualcomm окончателно повдигна завесата над новия си премиум чипсет Snapdragon 845 и вече имаме всичките му спецификации. Новата мобилна платформа…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer