Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниLG G6 вероятно ще използва Google Assistant

LG G6 вероятно ще използва Google Assistant

1757
Написана от  nixanbal 10 февруари 2017
LG G6 вероятно ще използва Google Assistant

Топлите взаимоотношения между LG и Google продължават да се задълбочават и според най-новите слухове очакваният след две седмици LG G6 ще бъде първият смартфон извън серията Pixel с гласовия помощник Google Assistant. Само преди два дни LG пусна и първите смартчасовници с новата версия Android Wear 2.0, които също разчитат на Google Assistant. 

Повод за тези слухове всъщност са подсказки от самия производител, който в Twitter сам пита феновете дали очакват LG G6 да идва с Google Assistant. А когато производител задава такъв въпрос, отговорът винаги е да.

Фразата "Less artificial. More intelligence." също беше разпространена от корейците и води към интелигентен помощник в смартфона.

LG G6

Някои източници дори спекулират, че LG може да оборудва G6 и с Google Assistant, и с Alexa на Amazon, тъй като и с вторите компанията вече има партньорство покрай други свои продукти. 

Припомням ви, че очакваме премиерата на LG G6 на 26-ти февруари в Барселона. Nixanbal ще бъде там на живо, така че очаквайте включване с видео и снимки тук. 

Лондон започва да събира данни за пътниците в метрото през Wi-Fi с цел подобряване на транспорта

От 8 юли 2019 г. Wi-Fi мрежа ще събира данни за пътниците в подземния транспорт на Лондон. Целта е по…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer