НачалоНовиниLG G7 ThinQ ще предлага 6.1" Full Vision дисплей с Quad HD+ резолюция и 1000 нита пикова яркост

LG G7 ThinQ ще предлага 6.1" Full Vision дисплей с Quad HD+ резолюция и 1000 нита пикова яркост

3102
Написана от  nixanbal 02 май 2018
LG G7 ThinQ ще предлага 6.1" Full Vision дисплей с Quad HD+ резолюция и 1000 нита пикова яркост

Само след няколко часа в Ню Йорк ще се състои премиерата на LG G7 ThinQ, но още сега производителят обяви официално какъв дисплей ще използва флагманът му. Оказва се, че апаратът ще залага на голям екран с издължена форма, фини рамки, висока резолюция и впечатляваща яркост. 

По-конкретно т.нар. Full Vision дисплей на LG G7 ThinQ ще бъде 6.1-инчов с Quad HD+ резолюция от цели 3120х1440 пиксела. Съотношението на страните вече ще бъде 19.5:9, а рамките ще са с 50% по-тънки в сравенение с тези на G6. В горния край ще има изрязана част, подобна на тази при iPhone X

Екранът на устройството ще бъде с 1000 нита максимална яркост, което звучи обещаващо. 

Интересна подробност е, че дисплеят на G7 ThinQ ще използва новата технология Super Bright Display на LG, която ще позволява той да се използва лесно и при пряка слънчева светлина, докато в същото време ще има с до 30% по-нисък разход на енергия спрямо G6. 

LG G7 ThinQ Screen Color

Екранът ще покрива 100% от цветовото пространство DCI-P3 и ще може автоматично да се адаптира към 6 цветови режима - Auto, Eco, Cinema, Sports, Game и Expert. При режима Auto съдържанието ще бъде автоматично анализирано и разпознавано и в зависимост от това дали става въпрос за снимки, видео, игри или уебсайтове, той ще оптимизира настройките на дисплея спрямо него.

LG G7 ThinQ ще предлага и новата опция Second Screen, която дава възможност за създаване на допълнително пространство в горната част на дисплея, където потребителят ще може да вижда известия без да се налага да затваря главния екран.

LG обявиха още, че G7 ThinQ ще предлага опростен интерфейс на камерата, който позволява контрол върху цветовите настройки с помощта на специален скрол пад, регулиращ RGB опциите.

Теленор започва тестове на 5G с две базови станции

На събитие за медии днес пред централния си офис в Бизнес парк София Теленор обяви, че започва тестове на 5G…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer