Samsung #WithGalaxy

НачалоНовиниLG G8 се появи предпремиерно с 6.1" дисплей, двойна основна и двойна селфи камера

LG G8 се появи предпремиерно с 6.1" дисплей, двойна основна и двойна селфи камера

2153
Написана от  nixanbal 18 януари 2019
LG G8 се появи предпремиерно с 6.1" дисплей, двойна основна и двойна селфи камера

На MWC 2019 в края на февруари LG изглежда ще има някои интересни анонси, като сред очакваните нови смартфони е топмоделът G8. В мрежата сега се появиха цял куп изображения и видео на 3D макет на устройството, които ни разкриват редица от характеристиките на модела. 

Според тези кадри LG G8 ще има около 6.1" дисплей със стандартен ноч, Quad HD+ резолюция и по-дебела брадичка. Във въпросния ноч ще са заложени предните две камери, като на задния панел също ще има два обектива. 

Screenshot 2019-01-019

Това е интересно решение, след като миналата година видяхме LG V40 ThinQ с тройна камера. Корейците обаче вероятно искат да разграничат серията G от V и все пак да има някаква разлика помежду им. 

За G8 се посочва още, че няма да има вграден в дисплея скенер за пръстови отпечатъци, а стандартен такъв, под основната камера на гърба. 

Предвидени са USB Type-C порт, 3.5 мм жак за слушалки и познатия хардуерен бутон за достъп до Google Assistant. 

Ако по-горната информация за LG G8 се окаже вярна, то изглежда смартфонът с прикрепващ се втори дисплей, за който чухме вчера, ще излезе под друго име. Анонса и на двете устройства очакваме на MWC 2019 в края на февруари.

Премиера на VW T-Cross + фоторазходка с Huawei P30 Pro

На специално събитие вчера вечерта в София Volkswagen представи за първи път в България новия си компактен SUV - модела…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer