Samsung #WithGalaxy

НачалоНовиниLG G8X ThinQ вече се продава в България в комплект с втория дисплей Dual Screen

LG G8X ThinQ вече се продава в България в комплект с втория дисплей Dual Screen

2406
Написана от  nixanbal 04 декември 2019
LG G8X ThinQ вече се продава в България в комплект с втория дисплей Dual Screen

VIVACOM обяви, че пуска в продажба най-новия топмодел на LG - обявеният на изложението IFA 2019 смартфон LG G8X ThinQ. Устройството ще се продава в комплект със специалния аксесоар Dual Screen, който добавя втори дисплей. 

LG G8X ThinQ - Dual Screen

LG G8X ThinQ има 6.4" Full HD+ OLED дисплей, базира се на чипсета Snapdragon 855, допълнен от 6 GB RAM и 128 GB вградена памет, 4000 mAh батерия с 21 W бързо зареждане и двойна основна камера с 12 МР главен сензор и 13 МР с ултраширок обхват. 

LG G8X ThinQ - Dual Screen

Една от най-интересните екстри на телефона всъщност е обявеният с него аксесоар Dual Screen, който служи като защитен калъф, но най-вече е ценен, защото добавя втори дисплей към LG G8X ThinQ. Въпросният екран е с абсолютно същите характеристики като основния и позволява да го използвате в най-различни ситуации като допълнителна площ за работа и игра. 

LG G8X ThinQ - Dual Screen

На този етап LG G8X ThinQ ще се продава само в онлайн магазина на VIVACOM, където цената му с договор започва от 1229.98 лв. или от 1659 лв. без договор. В комплекта влиза и въпросният аксесоар - цък

Повече за LG G8X ThinQ и неговия спътник Dual Screen вижте във видеото ми от премиерата му в Берлин - цък http://nixanbal.com/video-premiera-na-lg-g8x-thinq.

Sony Xperia 1 II предлага четворна камера с оптика ZEISS и технологии от фотоапаратите Alpha

Sony представи днес новия си топмодел Xperia 1 II, който е наследник на миналогодишния Xperia 1 и носи подобрения в…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer