НачалоНовиниLG може да представи G8 и V50 едновременно на MWC 2019

LG може да представи G8 и V50 едновременно на MWC 2019

1594
Написана от  nixanbal 31 януари 2019
LG може да представи G8 и V50 едновременно на MWC 2019

Тази година LG може да направи нещо по-особено на MWC 2019, за да се изправи в пряк сблъсък с най-сериозните си конкуренти. Според слуховете компанията планира за първи път да представи флагманите от сериите G и V едновременно на конгреса в Барселона. По-интересната информация - моделът V50 ThinQ ще бъде първият 5G смартфон на корейците и ще се съревновава с 5G версията на очаквания по същото време Galaxy S10. 

LG V50 ThinQ по начало се очакваше в края на лятото, но този път LG ще го покаже заедно с G8 ThinQ, а през втората половина на 2019-а ще видим флагман от нова серия. Той всъщност ще унаследи серията G, твърдят слуховете. 

За V50 се казва, че ще предлага 6" дисплей и нова система управление с жестове за някои приложения и мултимедия. Звучи като нещо, което сме виждали производителите да опитват неведнъж в миналото, но да видим какво точно планира LG и ще успее ли да привлече потребителите с него.

LG V50 ThinQ

Жестовият контрол всъщност беше потвърден и от самия производител във Facebook, където визията към поканата за събитието му в Барселона съдържа текста "Good-bye touch". 

Чипсет Snapdragon 855 и 4000 mAh батерия са сред останалите споменати спецификации за модела. 

5G телефонът на LG ще се продава в Европа, Корея и САЩ, пише ETNews, цитиран от GSMArena.com. 

Първите 5G тестове в България започват до края на лятото, но изграждането на пълнокръвна мрежа е под въпрос

Тази седмица беше доста интензивна откъм събития в технологичния ресор, като VIVACOM и Теленор използваха два поредни дни, за да…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer