Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниLG може да представи G8 и V50 едновременно на MWC 2019

LG може да представи G8 и V50 едновременно на MWC 2019

824
Написана от  nixanbal 31 януари 2019
LG може да представи G8 и V50 едновременно на MWC 2019

Тази година LG може да направи нещо по-особено на MWC 2019, за да се изправи в пряк сблъсък с най-сериозните си конкуренти. Според слуховете компанията планира за първи път да представи флагманите от сериите G и V едновременно на конгреса в Барселона. По-интересната информация - моделът V50 ThinQ ще бъде първият 5G смартфон на корейците и ще се съревновава с 5G версията на очаквания по същото време Galaxy S10. 

LG V50 ThinQ по начало се очакваше в края на лятото, но този път LG ще го покаже заедно с G8 ThinQ, а през втората половина на 2019-а ще видим флагман от нова серия. Той всъщност ще унаследи серията G, твърдят слуховете. 

За V50 се казва, че ще предлага 6" дисплей и нова система управление с жестове за някои приложения и мултимедия. Звучи като нещо, което сме виждали производителите да опитват неведнъж в миналото, но да видим какво точно планира LG и ще успее ли да привлече потребителите с него.

LG V50 ThinQ

Жестовият контрол всъщност беше потвърден и от самия производител във Facebook, където визията към поканата за събитието му в Барселона съдържа текста "Good-bye touch". 

Чипсет Snapdragon 855 и 4000 mAh батерия са сред останалите споменати спецификации за модела. 

5G телефонът на LG ще се продава в Европа, Корея и САЩ, пише ETNews, цитиран от GSMArena.com. 

Казуо Хирай слиза от поста главен изпълнителен директор на Sony, поема го финансовият директор

Sony обяви, че Казуо Хирай слиза от поста на главен изпълнителен директор и вече ще бъде председател на компанията. Длъжността…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer