Samsung #WithGalaxy

НачалоНовиниLG може да представи телефон със сгъваем дисплей през януари 2019 г.

LG може да представи телефон със сгъваем дисплей през януари 2019 г.

2061
Написана от  nixanbal 31 октомври 2018
LG може да представи телефон със сгъваем дисплей през януари 2019 г.

Samsung е компанията, която изплува първоначално в съзнанието на повечето от нас, когато стане дума за смартфон със сгъваем дисплей, но след около два месеца може да видим такова устройство от друга популярна корейска компания. LG. 

Информацията идва от Twitter профила на Еван Блас (@evleaks), който често пуска детайли около предстоящи премиери в сферата на смартфоните. "Не мога да говоря за Samsung, но знам, че LG планира да обяви сгъваем телефон на конференцията си на CES 2019", пише Блас.

"Сгъваем телефон" не означава точно смартфон с прегъващ се дисплей, но по-скоро това би трябвало да е идеята зад съобщението. 

 

Припомням ви, че смартфоните с прегъващи се екрани започват да стават все по-популярна тема в индустрията и очакваме догодина да видим няколко такива модела. С разгъването на дисплея апаратът ще се превръща в таблет, давайки по-голяма площ за работа на потребителите. 

Това не е първият път, в който чуваме за амбициите на LG в тази посока. Припомням ви, че преди няколко месеца компанията патентова дизайн за такова устройство.

Дали Samsung или LG ще бъдат първи с анонс на устройство за крайни клиенти - скоро ще разберем. CES 2019 започва на 8 януари в Лас Вегас. 

Теленор започва тестове на 5G с две базови станции

На събитие за медии днес пред централния си офис в Бизнес парк София Теленор обяви, че започва тестове на 5G…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer