Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниLG назначи нов ръководител на мобилната си дивизия

LG назначи нов ръководител на мобилната си дивизия

1031
Написана от  nixanbal 01 декември 2017
LG назначи нов ръководител на мобилната си дивизия

LG обяви нови назначения по най-високите етажи в няколко свои дивизии, които влизат в сила от днес, 1 декември. Промените в ръководството включват и нов шеф начело на отдел "Мобилни комуникации", на който корейците ще разчитат да подобри слабото представяне на смартфон портфолиото им в последно време. 

Новият президент и изпълнителен директор на дивизията "Мобилни комуникации" се казва Хуанг Жонг-хуан. Той има дългогодишен опит в технологичния отдел на LG и е изиграл ключова роля при проектирането на първия смартфон на компанията през 2009 г., се казва в официалното прессъобщение. Тогава Жонг-хуан е бил ръководител на мултимедийната технологична лаборатория.

Припомням ви, че според финансовите резултати от последното тримесечие LG се представя много добре на световния пазар, но не и по отношение на мобилните комуникации, които бележат загуба. 

Въпреки тези промени на най-високо ниво корейците имат странна политика на отделните пазари и вероятно си спомняте, че в България например реши да се раздели с местния екип, отговорен за мобилните телефони. 

Razer Phone влиза в магазините на Мтел

Razer Phone излиза официално на българския пазар. Мтел обяви, че ще бъде първият оператор, който в партньорство с ozone.bg ще…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer