Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниОфициално: LG G5 ще бъде представен на 21-ви февруари в Барселона

Официално: LG G5 ще бъде представен на 21-ви февруари в Барселона

5626
Написана от  nixanbal 04 февруари 2016
Официално: LG G5 ще бъде представен на 21-ви февруари в Барселона

Вече имаше тийзъри и подсказки, но днес LG разпрати финалните покани за събитието им в Барселона, с които потвърждават, че това е техният специален "LG G5 Day".

Новият топмодел на корейците ще се появи в ранния следобед на 21-ви феруври - само няколко часа преди вечерната премиера на конкурентния Galaxy S7. 

LG G5 ще дебютира пред световните медии в спортния комплекс Палау Сант Жорди, който е част от Олимпийските игри през 1992 г. и е разположен на хълма Монтджуик. Мястото е предпочитано от големите производители за подобни шумни премиери и в миналото е било сцена на много събития, последно - премиерата на HTC One M9 миналата година. 

А какво ни подготвя LG с новия си флагман - предстои да разберем. Поканите са свързани с игри, забавления и купища играчки. Дали това има нещо общо със слуховете, че G5 ще има специален слот за ползване на приставки с различно предназначение?

LG G5 покана

И така, nixanbal има официална регистрация за събитието на LG G5, така че очаквайте живо включване в сайта!

Sony Xperia XZ2 и XZ2 Compact идват с променен дизайн, 18:9 дисплеи и нова вибрационна система

Първият ден на MWC традиционно стартира с пресконференцията на Sony, на която тази година видяхме два нови модела от семейството…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer