НачалоНовиниLG Optimus 2X ще получи Ice Cream Sandwich, но не е ясно дали и в България

LG Optimus 2X ще получи Ice Cream Sandwich, но не е ясно дали и в България

1414
Написана от  nixanbal 13 август 2012
LG Optimus 2X ще получи Ice Cream Sandwich, но не е ясно дали и в България

Точно както се случи с HTC Desire HD и моделите Xperia от 2011 г. и при LG Optimus 2X различни официални източници първо казват, че ще има ъпдейт, а след това други такива отричат информацията. На собствениците на този телефон със сигурност им е писнало да чуват различни твърдения, но ето какво е положението в момента. Директно от Twitter акаунта на LG Корея беше съобщено, че след тестове Optimus 2X ще получи актуализация до Android 4.0.

Не е ясно кога ще се случи това, но още по-малко е ясно дали важи и за смартфона в Европа. Припомням ви, че по-рано LG Канада почерпи феновете с чаша студена вода и заяви, че Optimus 2X няма да получи ъпдейт до Ice Cream Sandwich.

Ако все пак продължавате да следите сагата - изказването на LG Корея дава сериозна надежда за възможна актуализация, но тепърва предстои да научим детайлите за европейския и българския пазар. Ще ви държа в течение.

GoPro HERO 7 Black предлага изцяло нова система за стабилизация

GoPro представи новото поколение на популярните си екшън камери, което включва три модела и чисто нова система за стабилизация при…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer