НачалоНовиниLG Optimus G ще използва супермощния Snapdragon S4 Pro, излиза през септември

LG Optimus G ще използва супермощния Snapdragon S4 Pro, излиза през септември

2244
Написана от  nixanbal 23 август 2012
LG Optimus G ще използва супермощния Snapdragon S4 Pro, излиза през септември

Вчера ви разказах за необявен още смартфон на LG, който компанията ще оборудва с мощен хардуер и 13 МР камера, за да привлече вниманието към себе си в края на 2012-а и да конкурира хай-енд машини като HTC One X и Samsung Galaxy S III. Слуховете сочеха, че смартфонът може да използва чипсета Snapdragon S4 или Tegra 3, но предположих, че ако с този модел LG иска наистина да вдигне много шум, може да се обърне и към най-новия и супермощен Snapdragon S4 Pro. Това предположение всъщност се оказа вярно.

Оказва се, че LG Optimus G ще използва чипсета Snapdragon S4 Pro, който включва четириядрен процесор и графичен чип Adreno 320. Информацията идва от Qualcomm, които изглежда се изпуснаха малко по-рано от необходимото.

Също в съобщението на Qualcomm се казва, че въпросният смартфон ще излезе на пазара в Южна Корея през септември, а след това ще последва и световната му премиера.

Междувременно китайският Xiaomi Mi-Two е първият официално обявен смартфон с чипсета Snapdragon S4 Pro.

За LG Optimus G се очаква също да има 2 GB RAM и 13 МР камера, а всичко това звучи повече от впечатляващо. Остава ни да изчакаме още няколко дни или седмици до официалната премиера, защото машинката ще заслужава внимание.

 

Дизайнерът на iPhone напуска Apple

Джони Айв, главният дизайнер на Apple, работил в компанията през последните близо 30 години и създал дизайна на емблематични устройства…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer