Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниLG Optimus Vu 2 се изправя срещу Samsung Galaxy Note II на IFA

LG Optimus Vu 2 се изправя срещу Samsung Galaxy Note II на IFA

1594
Написана от  nixanbal 10 юли 2012
LG Optimus Vu 2 се изправя срещу Samsung Galaxy Note II на IFA

Изглежда в края на лятото ще имаме нов сблъсък в сегмента на гигантските смартфони, който откриха устройствата Samsung Galaxy Note и LG Optimus Vu. Вече знаем, че Samsung ще покаже наследника на своя хибрид по време на изложението IFA в края на август, а днес излезе слухът, че и LG планира премиера по същото време.

Докато Samsung смята да натъпче новия Note с всевъзможно стероиди обаче, за Optimus Vu 2 се говори, че ще има доста бегли подобрения спрямо модела от началото на годината.

Очаква се LG да актуализира чипсета със Snapdragon S4 на Qualcomm, но дисплеят ще остане същият 5" с резолюция 1024х768 пиксела и съотношение на страните 4:3.

Освен това е странно, че за операционна система се посочва Android 4.0, а не задаващата се 4.1 Jelly Bean, която ще присъства при Galaxy Note II.

Дали тази информация е достоверна ще разберем съвсем скоро, защото в края на август започва изложението IFA в Берлин, където предстоят много интересни премиери.

Google представи новите Pixel 3 и Pixel 3 XL с единична основна и двойна предна камера

Google представи днес новите си смартфони Pixel 3 и Pixel 3 XL. Устройствата идват с по-големи екрани, подобрени камери, чиста…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer