НачалоНовиниLG представи новия дизайн за бъдещите си смартфони

LG представи новия дизайн за бъдещите си смартфони

1569
Написана от  nixanbal 09 април 2020
LG представи новия дизайн за бъдещите си смартфони

LG има история с много дръзки дизайнерски решения в миналото, но през последните години сякаш всичките им смартфони изглеждат по един и същи начин. Това обаче ще се промени скоро и компанията сподели изображения, с които дава представа в каква посока ще завие дизайнът им със следващите модели. 

Споделените от LG скици представят устройство с извит дисплей и двойно извит заден панел, фина метална рамка и може би най-интересното - тройна основна камера, напомняща "дъждовни капки". 

Като цяло производителят говори за вдъхновение от природата, което е старата песен на нов глас, но по-важното е, че въпросната камера изглежда различно от повечето решения с правоъгълни модули на пазара. И не стърчи толкова. А това е супер.

LG-New-Design-02

За дизайна на самото тяло LG ще премине към т.нар. 3D Arc Design, което означава симетрични извивки на екрана и гърба - нещо, което имаме при модели на Samsung от няколко години, но все пак ще бъде промяна за LG. Компанията посочва, че това ще даде по-приятно усещане в ръката, без остри ръбове.

Вицепрезидентът на LG всъщност пояснява, че този дизайн ще бъде препратка към богатата история и класическите дизайнерски решения на компанията в миналото, които винаги са отличавали устройствата ѝ.

Интересно е, че не се споменава следващият смартфон, който ще въведе новия дизайн, да бъде флагман, но пък можем да очакваме подобна визия при всички нови модели.

Официална премиера на LG V40 ThinQ - предлага тройна основна камера за всяка ситуация

LG представи днес новия си топмодел V40 ThinQ, който е първият телефон на компанията с тройна основна камера, а освен…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer