НачалоНовиниLG продължава уверено в смартфон бизнеса, въпреки финансовите загуби

LG продължава уверено в смартфон бизнеса, въпреки финансовите загуби

1031
Написана от  nixanbal 05 февруари 2019
LG продължава уверено в смартфон бизнеса, въпреки финансовите загуби

LG ще продължи да прави смартфони, въпреки загубите, които отчита във финансовите си резултати през последните години. Тази заявка идва директно от главния изпълнителен директор на LG Electronics, който посочва, че смартфоните ще играят важна роля в IoT екосистемата на компанията.

Бизнес портфолиото на LG включва автомобили и домакински електроуреди, като и двете категории са свързани със смартфоните. Тъкмо затова корейците не са обмисляли възможността да излязат от този сегмент, обяснява шефът на компанията, цитиран от сайта Gizchina.com.

Източникът припомня, че LG вече е напуснал китайския пазар, а обмисля подобен ход и за Филипините. 

LG е във втората си година на структурни промени в смартфон бизнеса, които ще продължат до 2020-а. Производителят работи по изграждане на потребителско доверие в своите мобилни телефони и е готов да пусне нов модел. Припомням ви, че според слуховете на MWC 2019 в края на февруари LG ще представи два нови флагмана G8 и V50, който ще предлага управление с жестове.  

TECHDRIVE: Представяме Galaxy Note 9 и Galaxy Watch във VW T-Roc

Здравейте с новия брой на видеопоредицата TECHDRIVE, в която с експерти от бранша обсъждаме най-новите технологични иновации в най-интересните автомобили…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer