НачалоНовиниLG PuriCare е мощен пречиствател на въздуха с филтър за супер фини частици до 1 микрон

LG PuriCare е мощен пречиствател на въздуха с филтър за супер фини частици до 1 микрон

1465
Написана от  nixanbal 19 декември 2018
LG PuriCare е мощен пречиствател на въздуха с филтър за супер фини частици до 1 микрон

В разгара на сензора, в който мръсният въздух може да се види и помирише LG пуска на българския пазар мощния си пречиствател PuriCare, а заедно с премиерата му представи пред медии и резултатите от проведено проучване за това как възприемаме състоянието на въздуха в България. 

LG PuriCare е интересен с това, че има значително по-голям капацитет от стандартните пречистватели на въздуха, които се продават у нас. По спецификации е подходящ за помещение с над 90 кв.м. площ, а освен това има специална система за оптимално разпръскване на пречистения въздух.

Уредът има разделено на две части тяло с отделни филтриращи системи, премахва супер фини прахови частици с размер до 1 микрон и има датчик и филтър за миризми.

Цената на LG PuriCare е в по-високия клас и се очаква да бъде около 2499 лв., когато започнат продажбите в началото на 2019 г.

Screenshot 2018-12-19 at 11.03.03

Колкото до проучването - според данните 92% от запитаните смятат, че качеството на въздуха не се променя или се влошава, а причината за това са (79%) автомобилите и (78%) битовото отопление. От участвалите в анкетата 400 души едва 12 на сто са посочили, че имат пречиствател на въздуха, което вероятно означава, че ще виждаме все по-често подобни уреди в магазините и в различни маркетинг кампании.

Официална премиера на Samsung Galaxy Note 9 - повече мощ, батерия и чисто нов S-Pen

Ето го и него - на специалното събитие от серията UNPACKED току-що Samsung представи новия си топмодел при смартфоните -…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer