НачалоНовиниLG също ще доставя OLED панели за iPhone от 2018 г.

LG също ще доставя OLED панели за iPhone от 2018 г.

685
Написана от  nixanbal 31 юли 2017
LG също ще доставя OLED панели за iPhone от 2018 г.

За момента Samsung изглежда ще бъде единственият доставчник на OLED панели за дисплея на очаквания тази есен iPhone 8, но през 2018-а това ще се промени. Догодина LG ще се включи в микса и ще бъде вторият производител на ценните компоненти за Apple.

По-горното са прогнози от популярния анализатор на процесите в Apple Минг-Чи Куо, според когото през 2018 г. Тим Кук ще се обърне към LG, за да не разчита само на Samsung за производството на ключовия компонент за своите смартфони. 

В момента Apple няма възможност за водене на сериозни преговори в посока по-ниска цена със Samsung, тъй като това е единственият им доставчик с готовност да изпълни поръчката. 

Включването на LG в играта се очаква да доведе и до сериозно увеличение в продукцията на iPhone-а или iPhone-ите с OLED дисплей. Защото в края на тази година очакваме само един модел от Apple да използва тази технология за екрана си, но догодина прогнозите са, че всички смартфони ще преминат към нея. 

MWC 2018: Най-важните принадлежности за оцеляване на конгреса в Барселона

Здравейте с един от любимите ми материали в nixanbal.com, които традиционно излизат всяка година в навечерието на Mobile World Congress.…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer