Samsung #WithGalaxy

НачалоНовиниLG се заема с възраждането на смартфоните си, обещава "уау фактор" при новите модели

LG се заема с възраждането на смартфоните си, обещава "уау фактор" при новите модели

1088
Написана от  nixanbal 10 януари 2020
LG се заема с възраждането на смартфоните си, обещава "уау фактор" при новите модели

В последните години LG сякаш изгуби пътя при смартфоните или просто реши да фокусира вниманието си върху други продуктови категории. На CES 2020 обаче компанията даде заявка, че ще работи усилено да се завърне към успешните си години в този сегмент, като се надява да излезе на печалба през 2020 или 2021 г.

Новината дойде от пресконференцията на LG по време на CES 2020 в Лас Вегас, където шефът на компанията обяви, че очаква мобилният им бизнес да излезе на печалба до 2021 г.

Как обаче корейците планират това да се случи е по-интересният въпрос, защото устройствата от сериите G и V досега не са никак слаби, но сякаш не успяват да привлекат потребителите на фона на конкуренцията. Според LG успехът ще дойде с разгръщане на портфолиото смартфони и представянето на нови устройства с "уау фактор", които ще изненадат потребителите. 

Междувременно се появиха изображения на предполагаемия следващ топмодел на LG, който не изглежда като коренна промяна спрямо досегашните устройства, но предстои да изчакаме официалния анонс и да чуем подробностите. 

Най-после и Теленор намали неустойката при предсрочно прекратяване на договор

Теленор обяви, че клиентите му вече ще могат да прекратят предсрочно договор и да не заплащат всички оставащи такси по…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer