НачалоНовиниLG V30 грейна в ново официално изображение

LG V30 грейна в ново официално изображение

1012
Написана от  nixanbal 17 август 2017
LG V30 грейна в ново официално изображение

LG V30 е смартфонът, който сякаш получи по-сериозно внимание от фенове и медии, отколкото стандартният флагман за годината G6 на същия производител. V30 ще бъде официално показан пред света на събитие на 31 август, но вече знаем доста детайли за дизайна и функциите му. Нови кадри от @evleaks сега разкриват почти изцяло устройството... 

За LG V30 знаем, че ще има стъклено тяло в метална рамка, двойна камера и голям дисплей с тънки рамки, OLED панел и Always On функция.

LG V30

За разлика от G6 този модел ще се базира на най-актуалния чипсет Snapdragon 835 и очакваме да няма компромис със спецификациите, като сред допълнителните възможности ще бъде и безжично зареждане. 

Новите кадри тук разкриват доста бляскава рамка и като цяло за мен дизайнът изглежда отлично, пък дори и леко пощипнал вдъхновение от Galaxy S8. 

LG V30

А ето и сравнение между трите модела от серията V на LG. Доста сериозна промяна при новия V30, който няма да има спомагателен дисплей, нито пък здравеняшки метален корпус. 

Moto Z2 Force Edition предлага нечуплив дисплей, двойна камера и малка батерия

Motorola представи Moto Z2 Force Edition - своя флагман за 2017 г. и най-функционалния си смартфон досега. Устройството предлага топконфигурация,…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer