НачалоНовиниLG V30 може да разполага със стъклен гръб и възможност за безжично зареждане

LG V30 може да разполага със стъклен гръб и възможност за безжично зареждане

933
Написана от  nixanbal 26 юни 2017
LG V30 може да разполага със стъклен гръб и възможност за безжично зареждане

Въпреки че присъствието на смартфоните LG в България беше значително отслабено в последната година, заради разпускането на местния екип - между другото най-глупавото решение - компанията продължава да прави интересни устройства и вниманието на феновете скоро ще бъде привлечено от LG V30. Новият флагман на корейците се задава в края на лятото и слуховете около него валят с пълна сила. Най-новата информация гласи, че апаратът ще поддържа безжично зареждане и вероятно ще има стъклен корпус. 

За LG V30 вече чухме, че най-вероятно ще разчита на OLED дисплей и мощния чипсет Snapdragon 835, което ще го отличи от флагмана G6, оборудван с LCD панел и по-стария чипсет Snapdragon 821. 

Новите детайли идват от @onleaks в Twitter, според когото V30 ще има безжично зареждане и затова e възможно да е и със стъклен гръб. Освен това източникът потвърждава, че ще бъде запазена двойната камера и разположеният под нея скенер за пръстови отпечатъци. 

Говори се, че LG може да представи новия си модел от висок клас в навечерието на IFA 2017, което започва на 1 септември. 

40 години от излъчването на първия в България сигнал към спътник в космоса

На 17 август през 1977 г., или точно преди 40 години, в 17:33 часа е излъчен първият сигнал от България…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer