Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниКамерата на LG V30 ще има най-широката бленда и най-ясния обектив, обещава производителят

Камерата на LG V30 ще има най-широката бленда и най-ясния обектив, обещава производителят

1519
Написана от  nixanbal 10 август 2017
Камерата на LG V30 ще има най-широката бленда и най-ясния обектив, обещава производителят

Само след три седмици очакваме LG да представи официално новия си смартфон от най-висок клас V30, като отсега компанията прави някои сериозни заявки за него. LG V30 ще бъде смартфонът с най-широка бленда и с най-ясен обектив, обещава производителят. 

LG V30 ще бъде показан на 31 август, но още отрано компанията по традиция започна да разкрива части от списъка с характеристики на апарата. Най-новата порция официално потвърдени екстри засяга камерата. 

Според съобщение за медиите от LG, новият модел V30 ще бъде смартфонът с най-широка бленда и най-чист обектив на камерата си. Корейците ще осигурят за камерафона си апертура f/1.6 и стъклен обектив Crystal Clear Lens.

Блендата е значително по-широка от тази на предшестващия модел V20 (f/1.8) и според LG ще доведе до пропускане на 25% повече светлина до сензора. Колкото до обектива - той също щял да осигурява повече светлина спрямо пластмасовите обективи, а също и по-добра репродукция на цветовете.

LG-V30-Crystal-Clear-Lens

Производителят обещава и 1/3 по-малко шум в краищата на снимките, заснети с широкоъгълния обектив. Припомням ви, че от LG V30 се очаква да предлага система от две камери - едната със стандартен, а другата с широкоъгълен обектив. 

За финал - LG отбелязва, че модулът на камерата при V30 е с 30% по-малки размери от този на V20 (на снимката горе). Освен това става ясно, че смартфонът ще предлага лазерен автофокус, оптична и електронна стабилизация.

Само преди няколко дни LG обяви официално, че V30 ще разполага с 6" QuadHD+ дисплей с OLED панел. 

Устройството обещава да бъде много вълнуващо, така че iPhone 8 и Note 8 ще имат още един доста сериозен конкурент. 

Собствениците на Мтел са приготвили 1 милиард евро за разрастване на бизнеса в Източна Европа

Около 1 милиард евро са отделените средства, с които A1 Telekom Austria Group планира да разшири присъствието си в Източна…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer