Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниLG V40 ще има 5 камери и система за лицево разпознаване

LG V40 ще има 5 камери и система за лицево разпознаване

1835
Написана от  nixanbal 27 юни 2018
LG V40 ще има 5 камери и система за лицево разпознаване

Очакваният по-късно тази година флагман на LG, който вероятно ще излезе под името V40, ще разполага с цели 5 камери, пише сайтът androidpolice.com. Според източника устройството ще предлага и система за лицево разпознаване, която вероятно ще работи с 3D модел.

LG V40 ще има 3 камери на гърба си и две предни камери, като последните - заедно или само едната - ще служат за сканиране на лицето с цел защита на данните в телефона. 

Колкото до основните камери - едната ще бъде стандартна, втората с широкоъгълен обектив, който е запазена марка за устройствата на корейците, а функционалността на третата все още е под въпрос. Възможно е тя да позволява по-голям оптичен зуум или просто да служи за по-добър ефект боке с размазване на фона. 

Според източника, а и следвайки примера на LG G7, новият V40 ще се базира на чипсета Snapdragon 845, ще има голям екран с ноч в горната си част, физически бутон за старт на Google Assistant и разположен на задния панел скенер за пръстови отпечатъци. 

Очакваме официалния анонс на V40 до края на годината. 

ТЕСТ ДРАЙВ: По бреговете на Сардиния с новото електрическо Renault ZOE

В началото на октомври пътувах до Сардиния, където се проведе международният тест драйв на новото Renault ZOE. Популярният електрически модел,…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer