НачалоНовиниLG V40 ThinQ се появи предпремиерно - с тройна основна и двойна предна камера

LG V40 ThinQ се появи предпремиерно - с тройна основна и двойна предна камера

3252
Написана от  nixanbal 23 август 2018
LG V40 ThinQ се появи предпремиерно - с тройна основна и двойна предна камера

Следващият флагман на LG изглежда ще бъде моделът V40 ThinQ и това беше потвърдено от изтекли изображения на устройството. Кадрите потвърждават, че апаратът ще има общо пет камери - три на гърба и две над екрана. 

LG ще бъде първият производител след Huawei, който ще покаже смартфон с тройна основна камера, но все още нямаме пълни детайли за сензорите на V40 ThinQ. Би било логично все пак да предположим, че ще бъде запазена емблематичната за марката широкоъгълна камера, а третата може да е с телеобектив например.

LG-V40 

Колкото до дизайна - очаква ни познатата комбинация от метална рамка и стъклено тяло, като на задния панел е и скенерът за пръстови отпечатъци.

Отпред екранът заема почти цялата лицева част и брадичката е съвсем изпилена, а горе има ноч, приютил двете селфи камери. 

Отстрани се вижда допълнителен хардуерен бутон, който вероятно отново е за активиране на Google Assistant. 

LG V40 ThinQ

Премиерата на LG V40 ThinQ може би ще се случи чак през ноември, което може да превърне модела в последния анонсиран за годината премиум смартфон. 

На живо от световната премиера на Samsung Galaxy S10e, S10 и S10+

Здравейте от Tobacco Dock тук в Лондон, където Samsung току-що представи новите си смартфони от серията Galaxy S10. Основните модели…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer