Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниLG V40 ThinQ се появи предпремиерно - с тройна основна и двойна предна камера

LG V40 ThinQ се появи предпремиерно - с тройна основна и двойна предна камера

2941
Написана от  nixanbal 23 август 2018
LG V40 ThinQ се появи предпремиерно - с тройна основна и двойна предна камера

Следващият флагман на LG изглежда ще бъде моделът V40 ThinQ и това беше потвърдено от изтекли изображения на устройството. Кадрите потвърждават, че апаратът ще има общо пет камери - три на гърба и две над екрана. 

LG ще бъде първият производител след Huawei, който ще покаже смартфон с тройна основна камера, но все още нямаме пълни детайли за сензорите на V40 ThinQ. Би било логично все пак да предположим, че ще бъде запазена емблематичната за марката широкоъгълна камера, а третата може да е с телеобектив например.

LG-V40 

Колкото до дизайна - очаква ни познатата комбинация от метална рамка и стъклено тяло, като на задния панел е и скенерът за пръстови отпечатъци.

Отпред екранът заема почти цялата лицева част и брадичката е съвсем изпилена, а горе има ноч, приютил двете селфи камери. 

Отстрани се вижда допълнителен хардуерен бутон, който вероятно отново е за активиране на Google Assistant. 

LG V40 ThinQ

Премиерата на LG V40 ThinQ може би ще се случи чак през ноември, което може да превърне модела в последния анонсиран за годината премиум смартфон. 

Казуо Хирай слиза от поста главен изпълнителен директор на Sony, поема го финансовият директор

Sony обяви, че Казуо Хирай слиза от поста на главен изпълнителен директор и вече ще бъде председател на компанията. Длъжността…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer