НачалоНовиниLG Velvet е смартфон от среден клас със стилен дизайн и солидна цена

LG Velvet е смартфон от среден клас със стилен дизайн и солидна цена

1648
Написана от  nixanbal 07 май 2020
LG Velvet е смартфон от среден клас със стилен дизайн и солидна цена

LG представи днес новия си смартфон, който излиза от рамките на досегашните серии G и V, за да се появи на пазара с вълнуващото име Velvet. LG Velvet е устройство от високия среден клас, което предлага стилен дизайн и цена, еквивалентна на около $730. 

LG Velvet има 6.8" двойно извит OLED дисплей с Full HD+ резолюция и издължена форма с пропорции 20.5 към 9, което означава, че е по-тесен и би трябвало да е по-удобен за ползване с една ръка. Екранът има капковиден ноч, прибрал предната 16 МР камера, както и интегриран в него скенер за пръстови отпечатъци. 

LG-벨벳 오로라그린-973x1024

Основната камера на телефона е тройна и включва 48 МР главен сензор с бленда f/1.8, 8 МР с ултраширок обхват и 5 МР дълбочинен сензор. 

LG-벨벳 오로라그레이-973x1024

Конфигурацията на Velvet се базира на чипсета от висок среден клас Snapdragon 765 с вграден 5G модем, 8 GB RAM и 128 GB вградена памет + microSD слот. 

LG-벨벳 일루전선셋-973x1024

Батерията е с капацитет 4300 mAh и се поддържа безжично зареждане. 

LG-벨벳 오로라화이트-1-973x1024

Апаратът има 3.5 мм жак за слушалки, висока защита от прах и вода IP68, поддържа работа със стилус, както и популярният аксесоар Dual Screen на LG, който добавя втори дисплей със същите характеристики. 

LG Velvet 

LG Velvet излиза първо в родната си Южна Корея, където ще се продава за около $730 в четирите цвята, които виждате по-горе - Aurora White, Aurora Gray, Aurora Green и Illusion Sunset.

Скоро би трябвало да видим и европейската премиера на модела, както и да научим за колко евро ще се продава тук. 

GoPro HERO 7 Black предлага изцяло нова система за стабилизация

GoPro представи новото поколение на популярните си екшън камери, което включва три модела и чисто нова система за стабилизация при…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer