НачалоНовиниLG Velvet ще бъде представен на 7 май

LG Velvet ще бъде представен на 7 май

466
Написана от  nixanbal 24 април 2020
LG Velvet ще бъде представен на 7 май

Новият смартфон на LG, който компанията официално потвърди, че ще нарича Velvet, излиза на 7 май. Според по-ранни слухове премиерата беше насрочена за 15-ти, но корейците пуснаха тийзър видео, с което обявиха точната дата. 

15-секундното видео ни показва падащи цветни капки върху моден подиум, като капките образуват нетипичната подредба на камерите на LG Velvet, която вече видяхме в официални изображения.

Припомням ви, че основната камера на модела няма да събира обективите на голяма черна плочка, както при повечето смартфони днес, а те ще са разположени един под друг, всеки следващ с намаляващи размери - също като капки вода. 

Очаква се LG Velvet да даде ново начало за компанията, тъй като измества модела от най-висок клас LG G9, който традиционно трябваше да се появи тази пролет. 

За Velvet вече знаем, че ще бъде с фокус върху дизайна, оттам и модният подиум в тийзър видеото, ще има 5G и ще се базира на чипсета Snapdragon 765G, а не на премиум решението Snapdragon 865. 

ТОП 5 на 2019: Смартфоните на годината

Здравейте с първия материал от традиционната вече 7 години обзорна поредица на nixanbal.com! На следващите редове ще си говорим за…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer