НачалоНовиниLG Velvet вече се предлага в магазините на VIVACOM

LG Velvet вече се предлага в магазините на VIVACOM

1688
Написана от  nixanbal 12 август 2020
LG Velvet вече се предлага в магазините на VIVACOM

Един от най-интересните в последно време смартфони на LG вече се предлага у нас. Става въпрос за модела LG Velvet, за който VIVACOM обяви днес, че е първият оператор, който започва да го продава в България. 

Смартфонът предлага приятен дизайн с IP68 защита от прах и вода, двойно извит OLED дисплей, чипсет Snapdragon 765, 6 GB RAM, 128 GB вградена памет и тройна основна камера с 48 МР главен сензор. 

Интересното е, че бройката у нас е с чипсет Snapdragon 845, а не Snapdragon 765, както беше обявен моделът. Причината е, че за пазари без 5G компанията предлага устройството с чип само с 4G модем. 

LG Velvet, който е позициониран във високия среден клас, ще се предлага от VIVACOM в цвят Aurora Silver в комплект с аксесоара LG Dual Screen, който добавя втори екран към телефона. Аксесоарът е сив. 

LG VELVET  DUAL SCREEN

Цената на апарата без договор е 1299 лв., а с подписване към VIVACOM започва от 899.98 лв. Повече подробности за цените - цък

Не само от операторите, но и като цяло на този етап LG Velvet ще се продава у нас само от оранжевия телеком. 

Motorola RAZR 5G предлага подобрен механизъм на сгъване и повече възможности за външния дисплей

Motorola току-що представи обновения RAZR 5G, който е продължение на смартфона със сгъваем дисплей от 2019 г. Устройството не е…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer