НачалоИграчкиLG X3 е първият смартфон с NVIDIA Tegra 3 на южнокорейците

LG X3 е първият смартфон с NVIDIA Tegra 3 на южнокорейците

2698
Написана от  nixanbal 21 януари 2012
LG X3 е първият смартфон с NVIDIA Tegra 3 на южнокорейците

На Конгреса в края на февруари със сигурност ще видим страхотни смартфони от всички производители и устройствата с четириядрени процесори ще са най-актуалното във високия клас. LG X3 изглежда е първото предложение на южнокорейската компания за смартфон на платформата NVIDIA Tegra 3, а какво още да очакваме от него - четете по-надолу...

LG X3 се появи неофициално в сайта Pocketnow.com, но премиерата му едва ли е далеч. Смартфонът ще върви под Android 4.0 Ice Cream Sandwich, ще разполага с голям 4.7“ дисплей с HD резолюция и мощен четириядрен процесор.

Смята се, че устройството ще работи в HSPA мрежи, но за определени региони може да излезе и в LTE версия, а освен това ще има Wi-Fi, Bluetooth 4.0, 8 MP основна и 1.3 МР предна камера, NFC и мощна батерия с капацитет 2000 mAh. Вградената памет на LG X3 ще бъде 16 GB, но ще има и microSD слот.

Въпреки всички тези хай-енд спецификации смартфонът е останал с доста скромен профил от под 9 мм, твърди източникът. Също интересно е, че основните три бутона ще са физически капацитивни под дисплея, а не виртуални, както при Galaxy Nexus, също с Android 4.0.

Очаквайте подробности, официалното представяне на LG X3 тепърва предстои!

снимка: Pocketnow.com

Sony Xperia 1 II предлага четворна камера с оптика ZEISS и технологии от фотоапаратите Alpha

Sony представи днес новия си топмодел Xperia 1 II, който е наследник на миналогодишния Xperia 1 и носи подобрения в…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer