НачалоНовиниЛимитираното издание OnePlus 7T Pro McLaren Edition влиза в продажба срещу 859 евро

Лимитираното издание OnePlus 7T Pro McLaren Edition влиза в продажба срещу 859 евро

1321
Написана от  nixanbal 04 ноември 2019
Лимитираното издание OnePlus 7T Pro McLaren Edition влиза в продажба срещу 859 евро

OnePlus обяви, че от утре, 5 ноември, започват продажбите на специалната версия на флагмана им OnePlus 7T Pro McLaren Edition. Устройството ще се предлага в лимитирана серия и ще бъде налично за 859 евро. 

Китайската компания показа McLaren Edition с премиерата на самия OnePlus 7T Pro на 11 октомври. Основните разлики със стандартната версия на модела е дизайнът, който се стреми да улови духа на спортните автомобили. 

Освен това лимитираната версия идва със специално създадени иконки, уолпейпъри, теми и анимации. В комплекта е включен и защитен калъф от въглеродни нишки и алкантара, каквито има и в интериора на спортните коли на McLaren. 

OnePlus 7T Pro McLaren Edition

Иначе OnePlus 7T Pro McLaren Edition включва 6.67" Quad HD+ 90 Hz Fluid Display, тройна основна камера, премиум чипсет Snapdragon 855+, има 12 GB RAM и 256 GB вградена памет. 

Продажбите започват утре, 5 ноември, в 12 часа на обяд българско време на сайта на компанията https://www.oneplus.com/bg/7t-pro-mclaren?from=head

Какво се случва, ако прекратите договора си с оператор предсрочно?

В България от няколко години вече мобилните оператори нямат право да подновяват автоматично изтеклите срочни договори на клиентите си, а…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer