НачалоНовиниLogitech MX Keys Mini е клавиатура с компактни размери и emoji бутон

Logitech MX Keys Mini е клавиатура с компактни размери и emoji бутон

769
Написана от  nixanbal 28 септември 2021
Logitech MX Keys Mini е клавиатура с компактни размери и emoji бутон

Logitech представи днес новата си безжична клавиатура MX Keys Mini, която, както подсказва името, е с по-компактни размери спрямо познатия модел MX Keys. Въпреки това цената на новата версия е същата като на по-голямата, а потребителите може да оправдаят избора си с по-удобните габарити и с някои добавени бутони в Mini модела. 

Logitech MX Keys Mini е изгубила нъмпада и има значително по-скромни размери, които я правят подходяща за ползване не само на просторно бюро, но и на всякакви други работни плотове и ограничени работни пространства. 

PNG-MX Keys Mini Pale Grey

Налице са някои нови бутони - т.нар. smart keys. Това са клавиш за диктуване (възможност на Windows и macOS, налична в определени страни), клавиш за заглушаване/включване на микрофона и емоджи клавиш. 

Предлага се и версия на MX Keys Mini за Mac, която идва с познатите клавиши за macOS.

MX Keys Mini Pale Grey

Клавиатурата се зарежда през USB C, като Logitech обещава същия дълът живот, както при големия модел - 10 дни при ползване на подсветката и до 5 месеца без подсветка. А подсветката между другото се активира автоматично, щом дланите ви доближат клавиатурата. 

MX Keys Mini

Цената на Logitech MX Keys Mini е 220 лв. и тя вече е налична в сайта на производителя. 

4K мониторът Samsung S27A800 и защо се спрях на него

Преди няколко седмици организирах в импровизираното си студио, в което снимам видео ревютата за nixanbal.com, малък кът за работа. Идеята…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer