Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниLogitech StreamCam е създадена за стрийминг на видео уебкамера

Logitech StreamCam е създадена за стрийминг на видео уебкамера

400
Написана от  nixanbal 12 февруари 2020
Logitech StreamCam е създадена за стрийминг на видео уебкамера

Logitech представи новата си уебкамера StreamCam, създадена специално за хората, които излъчват видео на живо или създават видеосъдържание пред компютъра си. 

Logitech StreamCam поддържа видео с Full HD резолюция при 60 к/с, има USB-C връзка и възможност за лесна инсталация на монитора или на мини трипод на бюрото например. 

Производителят посочва, че StreamCam работи най-добре съвместно със софтуера Logitech Capture, който дава достъп до повече настройки и възможности за редакция на видеото. 

High Resolution JPG-Logitech Streamcam Graphite for Hendrix Backgrounds low

Сред останалите екстри на камерата са лицево разпознаване с "умен фокус" и експониране, интелигентно кадриране с изкуствен интелект, стабилизиране на изображението (за статична камера, хм?), вертикално видео за сторита в Instagram и Facebook, стерео и двоен моно звук настройки за звукозапис и други.

Logitech StreamCam излиза на пазара в бял или графитен цвят в началото на април и ще се продава за 310 лв., обявиха от компанията.

Обзорно за най-интересните смартфони на MWC 2019

Здравейте вече от българска земя! След цяла седмица в Барселона, пълна с технологични анонси и срещи с най-новите мобилни устройства…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer