НачалоНовиниМалко преди премиерата на Android 8.0 версия Nougat е достигнала едва 13.5% дял

Малко преди премиерата на Android 8.0 версия Nougat е достигнала едва 13.5% дял

1005
Написана от  nixanbal 09 август 2017
Малко преди премиерата на Android 8.0 версия Nougat е достигнала едва 13.5% дял

Вече имаме индикации, че в края на месеца на изложението IFA в Берлин ще видим смартфони с новата версия Android 8.0, което означава, че всеки момент би трябвало Google да я обяви официално. На този фон излязоха данните за разпространението на навършващата една година Android Nougat и положението е по-отчайващо от всякога. 

13.5% е делът на Nougat или иначе казано едва 13.5 на сто от смартфоните и таблети с операционната система на Google използват най-актуалната й версия. 

И когато в следващите две-три седмици излезе официално финалното издание на Android 8.0, дори тези шепа устройства ще са вече с остарял софтуер. 

Nougat

Разбира се, не бива да драматизираме прекалено - темата не е от днес и вчера и вече сме свикнали, че нещата просто стоят така с екосистемата нa Android. Все пак би било добре, ако не ъпдейти до повече версии, производителите да успяват да осигуряват възможните един-два по-бързо.

Впечатляващият Apple Park отваря врати за първите служители през април

Новият кампус на Apple, който многократно сме виждали от погледа на прехвърчащи над него дронове, вече си има официално име…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer