НачалоНовиниМаркетингът на смартфоните Nokia се поема от досегашния маркетинг шеф на PayPal

Маркетингът на смартфоните Nokia се поема от досегашния маркетинг шеф на PayPal

454
Написана от  nixanbal 23 април 2020
Маркетингът на смартфоните Nokia се поема от досегашния маркетинг шеф на PayPal

Заемалият допреди месец длъжността на главен маркетинг директор в PayPal за региона на Европа, Близкия Изток и Африка, Стивън Тейлър, от днес е част от екипа на HMD Global. В новата компания Тейлър ще изпълнява същата роля, само че отговаря маркетинга на смартфоните Nokia за целия свят.

Стивън Тейлър (да не се бърка с вокалиста Стивън Тайлър) има почти 30-годишен опит в продажбите и маркетинга на някои от водещите технологични компании в света, като преди PayPal е бил главен маркетинг директор на Samsung за Европа. 

Stephen Taylor - HMD Global - Chief Marketing Officer

В HMD Global той ще отговаря за цялостната маркетингова стратегия и изпълнението ѝ, за цялостното портфолио от телефони Nokia и ще докладва директно на главния изпълнителен директор, Флориан Сейче.

Тейлър се присъединява към екипа зад смартфоните Nokia малко след премиерата на четири нови устройства, сред които първият модел с 5G свързаност Nokia 8.3 5G. Току-що компанията обяви и най-мащабната си маркетингова кампания, съвместно с новия филм за Джеймс Бонд. 

ТЕСТ ДРАЙВ: По бреговете на Сардиния с новото електрическо Renault ZOE

В началото на октомври пътувах до Сардиния, където се проведе международният тест драйв на новото Renault ZOE. Популярният електрически модел,…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer