НачалоНовиниMarvel подготвя официална мобилна игра по филма Отмъстителите

Marvel подготвя официална мобилна игра по филма Отмъстителите

2915
Написана от  nixanbal 26 август 2012
Marvel подготвя официална мобилна игра по филма Отмъстителите

Marvel изглежда ще зарадва феновете на своите комикс герои с нова мобилна игра, създадена по скорошната екранизация на Отмъстителите (The Avengers). Не е ясно защо разработката идва едва сега, а не беше пусната успоредно с филма или веднага след премиерата му, но по-добре късно отколкото никога.

Не знаем какво ще се случва в играта, но се споменава, че нещо е освободило някои от най-опасните чудовища от затвора на S.H.I.E.L.D. и сега Отмъстителите ще поемат на индивидуални мисии, за да овладеят кризата и да приберат престъпниците обратно.

Това вероятно означава, че ще виждаме и ще можем да играем с Хълк, Капитан Америка, Тор, Железния човек, Хоукай и Черната вдовица в отделни епизоди от играта, използвайки способностите на всеки в различните ситуации.

Да се надяваме, че играта ще се възползва от най-мощните налични чипсети в смартфоните и таблети днес, предлагайки впечатляващи ефекти и графика.

Все още не е ясно за кои платформи ще видим играта на Marvel, но вероятно ще има версия за iOS и Android. И докато чакаме подробности, вижте видеото по-долу, а ако по някаква причина сте пропуснали да изгледате филма - направете го.

MWC 2019: Най-важните принадлежности за оцеляване на конгреса в Барселона

Ето го и най-хубавото време в годината, или поне по моя календар. През февруари, когато тук, в България, е все…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer