НачалоНовиниМасовата продукция на новите модели iPhone ще започне месец по-късно, пише WSJ

Масовата продукция на новите модели iPhone ще започне месец по-късно, пише WSJ

397
Написана от  nixanbal 27 април 2020
Масовата продукция на новите модели iPhone ще започне месец по-късно, пише WSJ

Apple ще започне масовото производство на новите си модели iPhone с около месец по-късно от обичайното, съобщава The Wall Street Journal. Това означава, че някои от очакваните тази есен 4 устройства може да не са налични на пазара още през септември. 

Причината за отлагането с месец на по-сериозните производствени мощности, разбира се, е коронавирусът, който е отслабил потребителското търсене и е объркал веригите за доставка на компоненти, пише източникът. 

Според информацията тази есен Apple ще представи 4 нови смартфона - един от тях с 5.4" дисплей, два с 6.1" екрани и един с 6.7" диагонал. Не се посочва кои от тези устройства ще бъдат засегнати от забавянето.

И въпреки че днес COVID-19 е причината за нетипичната ситуация, CNBC припомня, че същото нещо се е случвало и преди при Apple. iPhone X беше обявен заедно с iPhone 8 и iPhone 8 Plus, но се появи два месеца след тях на пазара. 

Премиера на Huawei Mate 30 и Mate 30 Pro и всичко, което трябва да знаете за тях

Днес в Мюнхен Huawei представи най-добрите смартфони, които е правила някога, но и които за съжаление няма да се продават…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer