НачалоНовиниMAX Sport ще излъчва UEFA Champions League и през следващите 3 сезона

MAX Sport ще излъчва UEFA Champions League и през следващите 3 сезона

629
Написана от  nixanbal 27 юли 2021
MAX Sport ще излъчва UEFA Champions League и през следващите 3 сезона

А1 обяви, че ще продължи да излъчва UEFA Шампионска лица и през следващите три сезона по своите спортни канали MAX Sport. Компанията е придобила и правата за част от футболните двубои от UEFA Лига Европа и за най-новия турнир под егидата на UEFA - Лига на конференциите.

От А1 припомнят, че от 2018-а насам спортните им канали включват срещите от надпреварата във вторниците, както и финалния двубой за трофея. През следващите три сезона разпределението ще остане същото, като всеки вторник по MAX Sport зрителите ще могат да гледат най-интересните срещи от UEFA Шампионска лига.

А1 притежава вече и правата за част от срещите от Лига Европа. По традиция двубоите в UEFA Лига Европа се провеждат само в четвъртъците, като часовите диапазони са подобни на тези в UEFA Шампионската лига – 19:45 часа и 22:00 часа.

А1 придоби също правата за срещи от още един нов футболен турнир - UEFA Лига на конференциите. За груповата фаза на Лигата на конференциите ще се класират 32 отбора, разделени в 8 групи по 4 тима, които ще изиграят по два мача на разменено гостуване. Първите двубои ще са на 16 септември, а груповата фаза ще завърши на 9 декември.

VIVACOM вече предлага заплащане за съдържание от Apple чрез месечната сметка

VIVACOM обяви, че от днес започва да предлага на клиентите си възможност да плащат за съдържание от Apple чрез месечната…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer