НачалоНовиниМеталната рамка на HTC U11 ще реагира на стискане, но не и само на докосване

Металната рамка на HTC U11 ще реагира на стискане, но не и само на докосване

2547
Написана от  nixanbal 15 май 2017
Металната рамка на HTC U11 ще реагира на стискане, но не и само на докосване

HTC U11, новият флагман на тайванците, който ще бъде представен утре, 16 май, се появи в нови изображения и с още детайли около специалната си рамка. Оказва се, че сензорите в описващия страните на смартфона метал ще реагират на стискане, но не и само на допир. 

Еван Блас (@evleaks) сподели нови изображения, рекламни материали, които разкриват част от екстрите на HTC U11. В тях става дума за слушалките USonic, които ще имат и система за шумоизолация, а също и за 12 МР основна камера, която ще идва с нова екстра - Auto HDR Boost. Как точно работи тя - ще разберем утре.

Най-големият акцент при смартфона със стъклено тяло и метална рамка са сензорите в последната. Според @evleaks тя няма да разпознава докосване и ще реагира само на стискане. В настройките потребителят ще може да зададе каква сила да е необходима, за да се активира сензорът. 

Неразпознаването само на докосване означава, че с плъзгане на пръст например няма да може да се регулира силата на звука, както ни показа демо видео преди време. От друга страна традиционалистите ще са доволни на присъстващите хардуерни бутони и възможността да ползват защитен калъф.

HTC U11

По начало стискане на корпуса ще стартира камерата, а повторно такова - ще прави снимка. След пускането на HTC U11 обаче ще се появи приложение, което ще позволява да бъдат задавани персонални настройки. 

HTC U11

От кадрите се вижда, че рамката ще бъде сравнително тънка и стъклената повърхност на гърба и на екрана ще прелива към нея. 

Очаквайте пълните детайли около HTC U11 утре в nixanbal.com. 

Apple представи новия iPhone SE с 4.7" дисплей за 479 евро

Случи се! 4 години след оригиналния iPhone SE днес Apple представи неговото второ поколение. Новият iPhone SE разполага с 4.7"…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer