Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниMicrosoft може да пусне Office приложенията за iPad

Microsoft може да пусне Office приложенията за iPad

1712
Написана от  nixanbal 30 ноември 2011
Microsoft може да пусне Office приложенията за iPad

Собствениците на най-продавания таблет в света iPad скоро ще могат да изтеглят популярния Office пакет на Microsoft за работа с документи, сочи информация от The Daily. Приложенията ще се появят в App Store още през 2012-а, като слуховете твърдят, че цената им ще бъде изключително атрактивна.

Да, следващата година Microsoft ще има собствена платформа за таблети, за която да се грижи, но Office пакетът за iPad би дал на компанията достъп до огромна база потребители, а това означава пълна касичка. От друга страна собствениците на таблета на Apple ще се зарадват на познатия софтуер за работа с офис документи, особено ако Microsoft предложи целия пакет за около $10, както се говори.

Office е сред най-добре продаваните софтуерни продукти на Microsoft, отстъпвайки единствено пред Windows. За 2011-а офис пакетът ще донесе на компанията над $15 милиарда приходи, отбелязва Business Insider. С пускането на Office и за други платформи, особено като популярната iOS за iPad, сумата със сигурност ще набъбне.

TECHDRIVE: Представяме Galaxy Note 9 и Galaxy Watch във VW T-Roc

Здравейте с новия брой на видеопоредицата TECHDRIVE, в която с експерти от бранша обсъждаме най-новите технологични иновации в най-интересните автомобили…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer