Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниMicrosoft пита какви функции искаме в следващия Windows Phone Apollo

Microsoft пита какви функции искаме в следващия Windows Phone Apollo

2349
Написана от  nixanbal 01 октомври 2011
Microsoft пита какви функции искаме в следващия Windows Phone Apollo

Добър ход от страна на Microsoft по отношение на мобилната им платформа Windows Phone – обръщат се към потребителите, за да им кажат какви възможности искат в следващата версия, наричана Apollo. За пускане на нови и гласуване за вече направени предложения е създаден специален сайт, в който имате право да разпределите своите 10 гласа/точки между идеите, които подкрепяте.

За да се включите в оформянето профила на следващата версия Windows Phone, влезте в сайта windowsphone.uservoice.com, приемете условията и действайте. В розовата кутия можете да въведете своята идея за нововъведение, а също от нея първо проверявате дали няма сходно предложение. Ако такова съществува, по-добре подкрепете него, вместо да създавате друго.

Към момента сред най-гласуваните предложения са поддръжка на пускане на всички Bing функции за потребителите извън САЩ, опция за бекъп, скрийншот, GPS навигация „завой по завой“ и други. „We Want Bulgarian Language“ е подкрепена с 24 гласа досега и ако вие също искате български език в Windows Phone, влезте тук и гласувайте за идеята.

Видеото представя най-новите екстри в Windows Phone 7.5 Mango, които трябва да имате предвид и да не предлагате при гласуването си в сайта по-горе...

ВИДЕО: "Вело Бургас" е още едно парче в пъзела на умния град

Знаете ли, че в Бургас е възможно да наемете велосипед с SMS, след което местоположението на колелото винаги може да…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer