НачалоНовиниMicrosoft представи Surface Go 2, Surface Book 3 и Surface Headphones 2

Microsoft представи Surface Go 2, Surface Book 3 и Surface Headphones 2

1196
Написана от  nixanbal 06 май 2020
Microsoft представи Surface Go 2, Surface Book 3 и Surface Headphones 2

В условията на световна пандемия, без шумно събитие, а с прессъобщение в сайта си Microsoft представи днес няколко нови устройства от серията Surface. Компанията също така обяви кога ще пусне в продажба обявените по-рано, но забавили се слушалки Surface Earbuds, които са в категорията на компактните безжични модели тип AirPods. 

Нов таблет Surface Go 2

Microsoft Surface Go 2 @ nixanbal.com

Първото ново устройство е Surface Go 2 - таблет с Windows, който е по-компактна и опростена версия на скъпите модели Surface Pro, като цената тук започва от $399. 

Surface Go 2 предлага малко по-голям дисплей (10.5" спрямо 10" при оригиналния Go) с пропорции 3 към 2, който има по-тънки рамки и резолюция от 1920х1080 пиксела и 220 ppi. 

Microsoft Surface Go 2 @ nixanbal.com

Базовата версия на таблета работи с процесор Intel Pentium Gold с 4 GB RAM и 64 GB eMMC памет. Ще се предлага обаче и модификация с 8-мо поколение Intel Core m3 процесор (64% по-мощен според Microsoft), с 8 GB RAM и 128 GB SSD, но за $629. 

Най-скъпата версия ще струва $879 и ще включва Core m3 процесор, 8 GB RAM, 256 GB SSD и LTE модем. 

Старите аксесоари за оригиналния Surface Go ще работят и с новия модел, като по-горните цени не включват клавиатурите калъфчета. 

Нов лаптоп Surface Book 3

Microsoft Surface Book 3 @ nixanbal.com

Следващият нов продукт е трета версия на премиум лаптопа Surface Book. Запазен е дизайнът, който позволява да свалите дисплея и да го използвате като таблет. Диагоналът може да е 13.5 или 15 инча. 

Машината идва с 10-о поколение Intel Core i прецесори (до i7), а графиката при 13.5" версия е Intel Iris Plus или NVIDIA GeForce GTX 1650 Max-Q видеокарта в по-напомпания модел, докато 15" лаптоп предлага избор между GTX 1660Ti и Quadro RTX 3000 GPU. 

Конфигурацията включва още до 2 TB SSD и до 32 GB RAM.  

Стартовата цена на Surface Book 3 е $1599. 

Нови слушалки Surface Headphones 2 и Surface Earbuds

Microsoft Surface Headphones 2 @ nixanbal.com

Microsoft Surface Headphones 2 @ nixanbal.com

Microsoft обяви днес и нови слушалки Surface Headphone 2, които идват със система за шумопотискане, предлагаща 13 нива за по-прецизен контрол колко от околния шум да бъде пропускан. Цената е $249.

Microsoft Surface Earbuds @ nixanbal.com

Microsoft Surface Earbuds @ nixanbal.com

Компанията обяви и кога ще пусне обявените в края на 2019 г. Surface Earbuds от категорията на компактните безжични слушалки от типа Apple AirPods. Моделът се очаква на 12 май на цена $199. 

Повече информация за всички нови продукти можете да прочетете в блога на Microsoft https://blogs.windows.com/devices/?p=262857?ocid=Event_soc_omc_sur_fb_Text_lrn_SurfaceLaunch, където от компанията посочиха, че заради COVID-19 месечното потребление на Windows 10 е скочило със 75% спрямо миналата година. 

Sony Xperia 1 II предлага четворна камера с оптика ZEISS и технологии от фотоапаратите Alpha

Sony представи днес новия си топмодел Xperia 1 II, който е наследник на миналогодишния Xperia 1 и носи подобрения в…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer