Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниMicrosoft ще представи последния смартфон Lumia на 1-ви февруари

Microsoft ще представи последния смартфон Lumia на 1-ви февруари

8097
Написана от  nixanbal 17 януари 2016
Microsoft ще представи последния смартфон Lumia на 1-ви февруари

Lumia 650 е четвъртият смартфон с Windows 10 на Microsoft, който ще бъде представен в първия ден на февруари. Информацията идва от Windows Central, които споделят, че това ще е и последният модел в серията Lumia. 

Lumia 650 ще бъде обявен без много шум чрез публикация в официалния блог на Microsoft и няма да има отделно събитие за него, твърди източникът. Присъствието на марката на MWC 2016 по-късно през февруари също ще бъде скромно и няма да има голяма конференция, както в предишните години. 

От Lumia 650 очакваме да предлага 5" HD дисплей, Snapdragon 210 или 212, 1 GB RAM, 8 GB вградена памет + microSD слот, 8 МР основна + 5 МР предна камера, корпус в черно и бяло и, разбира се, Windows 10. 

По-интересното е, че Lumia 750 и Lumia 850 няма да има, тъй като проектите за двете устройства са били прекъснати още миналата година. 

Вместо това Microsoft отново ще влезе в режим на изчакване и така до есента на 2016 г., когато очакваме първите попълнения в новата им серия смартфони - Surface. 

Официална премиера на Nokia X6 - смартфон от среден клас с визия на флагман

HMD Global продължават да представят нови смартфони Nokia на все по-атрактивни цени, които със сигурност ще им отключат пътя към…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer